Wie zijn we?

Wij zijn Paul & Mieke, vader & dochter

Mieke

Mieke wist van kleins af aan dat ze haar vader, Paul, wilde bijvoegen in de zaak maar wist ook dat niet alles op een zilveren plateau kwam. Daarom besloot ze om eerst zelf te proeven van wat er allemaal te leren viel op de arbeidsmarkt als werknemer.

Paul

Paul startte in 1993 in de vastgoedsector en verdiepte zich de afgelopen jaren in de complexe materie van de mede-eigendom.

De droom van vader en dochter komt dan uiteindelijk uit in 2022! Nu ze de koppen bij elkaar hebben gestoken, is de combinatie van deze jarenlange ervaring van Paul en de jonge, frisse, wind van Mieke hetgeen wat er voor zorgt dat dit duo een sterke speler is op de markt.

In tegenstelling tot vele van de collega’s, is ‘beheer’ ondertussen onze hoofdbezigheid en passie. We hebben er onze specialiteit van kunnen maken en het is onze ruggengraat geworden. Iets waar wij terecht trots op zijn!

Mede-eigenaar zijn, daar komt nogal wat bij kijken! Het is in principe niet verplicht om een syndicus aan te stellen maar je kan je best inbeelden dat een groep mensen met allemaal verschillende persoonlijkheden soms wat objectiviteit nodig hebben. Daarnaast zijn er heel wat wetten, techniciteit en financiële kennis waar je rekening mee moet houden.

Kempisch Syndicus & Vastgoedkantoor primeert het belang van de gemeenschap. Het beheer van gebouwen wordt immers steeds complexer waardoor het verdelen van de kosten geen sinecure is. Boekhoudkundige kennis en interactieve beheersoftware zijn vandaag een noodzaak voor correcte afrekeningen. 

Op zoek naar een professioneel syndicus?

Wij staan voor u klaar. U kan ons vrijblijvend mailen of telefoneren voor meer algemene info of een offerte.